Finasteride 1mg tegen haaruitval online kopen in Nederland

finasteride 1 mg kopen

Productnaam Propecia (finasteride)
Indicatie medicijn tegen haaruitval
Sterkte 1 mg, 5 mg
Prijs € 31 voor 30 tabletten 1 mg
Waar Finasteride kopen zonder recept? FINASTERIDE KOPEN

Finasteride-tabletten zijn een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica). Wanneer het eenmaal per dag wordt ingenomen, kunnen de haarzakjes tot hun normale grootte groeien. Bovendien stimuleren Finasteride 1 mg tabletten de haargroei of, in het ergste geval, stoppen ze verdere haaruitval. Het is geschikt voor volwassen mannen vanaf 18 jaar en bevat de werkzame stof finasteride.

Wat is Finasteride?

Finasteride is een effectief medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van mannelijke kaalheid. Het is de generieke versie van de bekende behandeling tegen haaruitval, Propecia.

Voordelen van Finasteride

De belangrijkste voordelen van Finasteride zijn:

 • Behandeling tegen haaruitval: Het kan haaruitval vertragen en zelfs helpen bij het teruggroeien van haar bij mannen met kaalheid.
 • Prostaatgezondheid: Het vermindert de grootte van een vergrote prostaatklier, waardoor urineproblemen bij mannen met BPH worden verlicht.
 • Voorkomt complicaties: Het verlaagt het risico op acute urineretentie en de noodzaak van prostaatoperaties bij BPH.

Houd er rekening mee dat deze voordelen consistent gebruik vereisen en dat finasteride bijwerkingen kan hebben. Raadpleeg een zorgverlener voor meer informatie.

Koop Finasteride online

Androgenetische alopecia (erfelijke haaruitval) komt ongelooflijk vaak voor en wordt geschat op bijna de helft van alle mannen op de leeftijd van 50 jaar. De meeste mannen merken eerst een terugwijkende haarlijn op, gevolgd door dunner wordend haar bij de kruin en de slapen.

Normaal gesproken begint haarverlies bij mannen eind twintig of begin dertig, maar het kan ook jonger zijn. Dit type haarverlies wordt veroorzaakt door overgevoelige haarzakjes, die gekoppeld zijn aan het mannelijke hormoon dihydrotestosteron (DHT).

Finasteride is een veilige en effectieve behandeling tegen haaruitval die enkele van de zichtbare tekenen van haaruitval en mannelijke kaalheid kan voorkomen en verhelpen. Bent u op zoek naar tabletten tegen haaruitval, dan kan onlinepharma24.nl u helpen. We hebben effectieve medicijnen tegen haarverlies, zoals finasteride, beschikbaar die u gemakkelijk en veilig kunt kopen bij onze partnerapotheek. Onze apotheek biedt Viagra online aan voor de behandeling van erectiestoornissen.

Hoe werkt Finasteride?

Finasteride werkt door zich te richten op het hormoon dihydrotestosteron (DHT), dat verantwoordelijk is voor het kleiner maken van de haarzakjes en het veroorzaken van haaruitval. Door het enzym te remmen dat testosteron omzet in DHT, stopt Finasteride het haarverlies en zorgt het ervoor dat bestaande follikels zich kunnen herstellen, wat vaak leidt tot een zekere mate van haargroei.

Het is belangrijk op te merken dat Finasteride een langetermijnengagement is, waarbij meestal resultaat zichtbaar is na 3-6 maanden dagelijks gebruik. Als u stopt met het medicijn, worden de voordelen ervan ongedaan gemaakt. Omdat het een receptplichtig medicijn is, is het van cruciaal belang dat u een zorgverlener raadpleegt voor een juiste diagnose en inzicht krijgt in de mogelijke bijwerkingen voordat u met de behandeling begint.

Wat is DHT?

DHT, of dihydrotestosteron, is het mannelijke geslachtshormoon dat verantwoordelijk is voor mannelijke kaalheid. Bij mannen die genetisch vatbaar zijn voor mannelijke kaalheid, bindt DHT zich aan receptoren in de haarzakjes, waardoor deze krimpen en uiteindelijk na verloop van tijd stoppen met het groeien van nieuw haar. Gelukkig kunnen DHT-blokkers zoals finasteride de productie van DHT blokkeren, waardoor haaruitval uiteindelijk wordt gestopt en de haargroei wordt bevorderd.

Hoeveel kost Finsteride?

Sinds het patent voor Finasteride in oktober 2014 afliep, is generieke Finasteride verkrijgbaar bij apotheken. Dit maakte het een veel betaalbaardere optie voor mannen die last hebben van haaruitval. Medisch gezien is er geen verschil tussen Propecia en Finasteride, omdat ze precies dezelfde werkzame stof bevatten. Een maandvoorraad finasteride 1 mg kost in Nederland doorgaans tussen de € 30 en € 50.

Productnaam Propecia (finasteride)
Indicatie medicijn tegen haaruitval
Sterkte 1 mg, 5 mg
Prijs € 31 voor 30 tabletten 1 mg
Waar Finasteride kopen zonder recept? FINASTERIDE KOPEN

Hoe Finasteride innemen?

Neem bij haaruitval EEN tablet van 1 mg eenmaal daags, met of zonder voedsel.

Voor een vergrote prostaat wordt mannen doorgaans geadviseerd om eenmaal daags 5 mg finasteride in te nemen.

Wanneer kan ik Finasteride het beste innemen?

De beste tijd om Finasteride in te nemen is doorgaans ’s avonds, maar het kan op elk moment van de dag worden ingenomen. Het wordt aanbevolen om het elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen om de consistentie te bevorderen en de dosis te onthouden.

Hoe lang moet u Finasteride gebruiken?

Over het algemeen duurt het 3 tot 6 maanden voordat u resultaat van uw behandeling ziet. Finasteride is ontworpen als preventieve behandeling voor haaruitval op de lange termijn en kan jarenlang veilig worden gebruikt.

Finasteride resultaten

Het is klinisch bewezen dat Finasteride haaruitval tegengaat. Bijna 6.000 mannen tussen de 18 en 41 jaar namen deel aan één onderzoek, waaruit bleek dat:

 • 9 van de 10 mannen ondervonden de voordelen van het gebruik van Finasteride
 • Haaruitval werd bij 90% van de deelnemers gestopt
 • 77% van de mannen merkte een toename van de haargroei op

Houd er rekening mee dat het altijd het beste is om Finasteride in te nemen zodra u haaruitval opmerkt. Finasteride-haaruitvalbehandeling kan uw haarzakjes niet regenereren, maar kan ze wel beschermen tegen verdere schade en het haar dat u nog heeft behouden.

Wie mag Finasteride niet gebruiken?

 • Vrouwen mogen dit medicijn onder geen enkele omstandigheid gebruiken
 • Kinderen en iedereen onder de 18 jaar
 • U bent allergisch voor finasteride
 • Er is bij u een ernstige leverfunctiestoornis vastgesteld
 • U heeft een voorgeschiedenis of vermoeden van borstkanker bij mannen

Welke medicijnen kunnen een wisselwerking hebben met Finasteride?

Er zijn geen belangrijke medicijninteracties met Finasteride bekend.

De volgende geneesmiddelen hebben echter een matige interactie met Finasteride:

 • Antischimmelmiddelen, zoals itraconazol of fluconazol
 • Fluvoxamine
 • HIV-medicijnen, zoals nelfinavir of saquinavir
 • Sirolimus of Tacrolimus
 • Terazosine
 • Voriconazol.

Gelukkig zijn de interacties met finasteride beperkt en hebben ze vooral betrekking op personen die het gebruik ervan moeten vermijden, zoals vrouwen (inclusief zwangere vrouwen) en kinderen.

Bijwerkingen

Finasteride 1 mg wordt door de meeste mannen doorgaans goed verdragen. Bijwerkingen zijn zeldzaam; ze zijn echter nog steeds mogelijk. Deze bijwerkingen treffen minder dan 10% van de gebruikers.

De meest voorkomende bijwerking is seksuele disfunctie, zoals erectiestoornissen, verlies van libido en ejaculatiestoornissen.

Andere gemelde bijwerkingen zijn onder meer pijn in de borsten en vergrote borsten (gynaecomastie), gemeld bij minder dan 1% van de gebruikers.

Finasteride kopen zonder recept in Nederland

Als u met haaruitval kampt en daar verandering in wilt brengen, kunnen finasteride tabletten 1 mg u helpen uw symptomen te overwinnen, uw zelfvertrouwen terug te winnen en u meer uzelf te voelen. Wij maken het gemakkelijk om de medische ondersteuning te krijgen die u nodig heeft, snel en gemakkelijk bij u thuis afgeleverd.

Adressen

Leidsestraat 74-76

Locatie: achterin de HEALTH /BEAUTY drogist

Prinsengracht 705 service balie:

maandag tot en met vrijdag 09.00 tot 20.00 uur
zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur
zondag en feestdagen  van 11.00 tot 20.00 uur.

U kunt ons bereiken met tram 1, 2 en 5 (halte Prinsengracht), tram 7 en 10 (halte Leidseplein).

Openingstijden

Wij zijn geopend van:
maandag tot en met vrijdag 09.00 tot 20.00 uur
zaterdag van 09.00 tot 20:00 uur
zondag en feestdagen  van 11.00 tot 20.00 uur.

Contactgegevens

Leidsestraat 74-76, 1017 PD  Amsterdam
E-mail: apotheek@ezorg.nl

Wij beantwoorden de telefoon en de e-mail gedurende onze ruime openingstijden, zeven dagen per week.

KVK-nummer: 34157764