BUSINESS PARTY!

 

time to relax

VIER BIJ ONS JE ZAKELIJK FEESTJE

 

 

Het Station is de unieke locatie voor jouw zakelijke feest. Of je nu binnen of buiten op ons terras van jouw feest wilt genieten, of je nu een groot of klein feest wilt geven, er is heel veel mogelijk. Je kunt zelfs gebruik maken van onze sfeervolle stationshal om je feest nog meer uniek te maken. Desgewenst ingericht met elementen uit uw bedrijf of zaak.

Wij bieden je diverse mogelijkheden om je je feestavond compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle aankleding van onze locatie in de uitingen die u wenst. Ook bieden wij diverse arrangementen aan zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Wij zijn tenslotte u gastheer.

Wil je een gezellig feestje compleet met koffie, thee, gebak, hapjes en onbeperkt drinken? Of kies je liever een opmaat feestje waarbij je zelf bepaald wat je wensen zijn? Wij bieden je graag een passende offerte aan dus neem snel contact met ons op.

Ook regelen wij, indien gewenst, muziek voor jouw feestje. of het nu gaat om een gezellige band of een leuke DJ? Veel is mogelijk. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden

 

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

CONTACTFORMULIER

2 + 9 =